• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İzmir 16 °C

Kazım Sayın'dan Ziyaret

Kazım Sayın'dan Ziyaret
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ VAZİYETE GAZETESİ / Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Sayın Çaltıdere’de Aliağa Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezinde okul aile birliği üyeleri, veliler ve öğrencilerle öğle yemeğinde bir araya geldi.

KAZIM SAYIN"DAN ANLAMLI ZİYARET

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ VAZİYETE GAZETESİ / Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Sayın Çaltıdere"de Aliağa Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezinde okul aile birliği üyeleri, veliler ve öğrencilerle öğle yemeğinde bir araya geldi.


Okul müdür vekili Cebrail Ekici"nin organize ettiği tanışma yemeğine Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Sayın, İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Nasuh Gökdemir, Sadettin Çınar, Aliağa Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi okul aile birliği üyeleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Yemeğin ardından veliler ve öğrencilerle sohpet eden Aliağa İlçe Milli eğitim müdürü Kazım sayın “ okul müdür vekilimiz Cebrail Ekici"nin bizleri böyle bir etkinliğe davet ettiği için çok teşekkür ederim. Yoğun olan gündemimizin arasında bu güzel okulumuzda velilerle, okul aile birliği yöneticileri ve öğrencilerle bir araya gelip onların dileklerini ve isteklerini dinleme fırsatımız oldu onlar için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Bu tür etkinliklerin birlik ve beraberliği güçlendirdiği ve eğitim öğretim üzerinde de olumlu etkileri olduğu kanaatindeyim. Sorunları ve çözümleri hep beraber birbirimizi dinleyerek çözdüğümüz takdirde geleceğimizin teminatı çocuklarımızın temelleri o kadar sağlam olacaktır” dedi. İş okullarına taleplerin arttığına değinen Kazım Sayın “ iş okullarına talepler arttı ve ihtiyaç haline geldi. Aliağa olarak buna hazır olmalıyız. Bu okulumuzun da geliştirip nasıl örnek okul düzeyine getirebiliriz düşüncesini okul aile birliği üyelerimiz ve velilerimizle görüştük. En kısa sürede İzmir il Milli Eğitim Müdürü Sayın Ragıp Üye"de bu okulumuzu ziyarete gelecek.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78