• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İzmir 23 °C

Selçuk Pehlivanoğlu Aliağa'da

Selçuk Pehlivanoğlu Aliağa'da
İzmir’in Aliağa ilçesinde bulunan Aliağa TED Koleji 165 bin liraya mal olan okul öncesi ek eğitim bölümü ve spor kompleksi açılışı Türk Eğitim Derneği (TED) Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

TÜRK EĞİTİM DERNEĞİ (TED) GENEL BAŞKANI SELÇUK PEHLİVANOĞLU, “BU YÜZYILDA SAVAŞLAR ARTIK SİLAHLAR İLE DEĞİL BEYİNLER İLE YAPILIYOR. ÇAĞI YAKALAMAK İÇİN ÖNÜMÜZDE ON YILIMIZ VAR”

 

 

“ON YIL İÇİNDE GENÇ NESLİMİZİ YIĞINLARDAN KİTLE HALİNE DÖNÜŞTÜRMEZ İSEK TÜRKİYENİN GELECEĞİNDEN BAHSEDEMEYİZ”

 

www.alfativi.net İzmir"in Aliağa ilçesinde bulunan  Aliağa TED Koleji 165 bin liraya mal olan  okul öncesi  ek eğitim bölümü ve spor kompleksi  açılışı Türk Eğitim Derneği (TED) Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu"nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılış törenine Ted koleji  yöneticileri İzmir milli eğitim müdür yardımcısı kemalettin dikici  Aliağa ilçe milli eğitim müdürü Kazım Sayın Aliağa belediye başkan yardımcısı Münir Nurettin bayrav eşlik etti.

Türk Eğitim Derneği (TED) Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, Aliağa ted kolejinin ek tesisler ile genişletildiğini gelecek  öğretim yılında ise  okula bir kapalı spor salonu yapılacağını söyledi.

 İzmir in kuzeyinde Sanayi bölgesi olan Aliağa"nın petkim başta olmak üzere diğer sanayi kuruluşları ile daha da büyüyeceğini ve paralelinde Aliağa ted kolejinin kapasite olarak daha da genişleteceğinin açıkladı.

Pehlivanoğlu, “İzmir"i  kuzeyden güneye çevreleyeceğiz. Urla"da 20 milyon tl"ye  okul öncesinden lise son sınıfa kadar eğitim verecek  bir yeni okul inşa çalışmalarına başladık.  17 dönüm arazi üzerine 1210 öğrenci kapasiteli  okulumuz 2012-2013  öğretim yılında hizmete açmayı planladık.  kuzey Kıbrıs"ta açtığımız okulumuz ile  türkiye genelinde okul sayımız 23 e yükseldi.  bunun yanında İstanbul"da 2, Antakya, Adana, Çorum ve Trabzon da yeni okullar açılarak 2012-2013 öğretim yılında hizmete girecek. eskiden liseleri kapatalım öğrenciler dershaneye  gitsinler diyen mantalite yavaş yavaş değişmeye başladı. ulusal bir program üzerinde çalışıyoruz. hükümetler değiştikçe politikalarımızın değişmeyeceği bir yapılanmanın temellerin atıyoruz. çocuklarımızı kazanamayacakları okullar için dershanelere velilerimizi annelerimiz kolundaki bilezikleri satma mecburiyetinde bırakmayacak değerlerini bilen cumhuriyetine sıkı sıkıya bağlı  ama dünyayı yakalayabilecek  nesiller yetiştirecek ulusal bir program üzerinde çalışıyoruz.  bu yüzyılda savaşlar artık silahlar ile değil beyinler ile yapılıyor. çağı yakalamak için önümüzde on yılımız var.  on yıl içinde genç neslimizi yığınlardan kitle haline dönüştürmez isek türkiyenin geleceğinden bahsedemeyiz. bizler eğitimciler olarak da bunun vebalinden kurtulamayız. Aliağa kolejimizde ek tesisleri yapma amacımız  sosyal şartlarını hem de akademik şartlarını ileriye taşımaktır. her öğrencimizin en az bir spor dalı ile ilgilenmesini istiyoruz.  gelecek eğitim öğretim yılına kadar Ankara kolejinde sökülen kapalı spor salonumuzu Aliağa kolejine getirerek öğrencilerin hizmetine sunacağız. Akademik bir sıkıntı zaten okulumuzda yok. sosyal alandaki eksiklerimizi tamamlamaya çalışıyoruz. hepimiz güzel bir ülkede yaşamak istiyoruz hepimiz güçlü bir türkiye"de yaşamak istiyoruz. değerlerine sahip çıkan cumhuriyetine bağlı dünya ile rekabet edebilen bir türkiye de yaşamak istiyoruz.”dedi.

konuşmalarında ardından okul öncesi  ek eğitim bölümü gerçekleştirildi. Hava muhalefeti nedeni ile spor kompleksinin açılışı sembolik olarak  yapıldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78