• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 19 °C

Gazeteci Tahsin Tuna'nın Mutlu Günü

Gazeteci Tahsin Tuna'nın Mutlu Günü
ALİAĞA HABER/ Gazeteci Tahsin Tuna'nın Mutlu Günü

GAZETECİ TAHSİN TUNA'NIN MUTLU GÜNÜ

Bergamalı gazeteci Tahsin Tuna'nın ilk göz ağrısı kızı Hale Tuna ile  Kütahya Dumlupınar'dan Ahmet Ünal ile dünya evine girerek ömür boyu mutluluğa adım attılar.

Kız evi olarak Bergamalı gazeteci Tahsin Tuna İle  oğlan evi olarakta dünürü Ayhan Ünal'ın  Asklepion Resteorattta  gerçekleştirdikelri  düğün törenin de dünya evine giren Hale Tuna ile Ahmet Ahmet Ünal Çiftinin düğünler eğlecenin ötesinde adeta şölen gibiydi.

Düğün gecesinde Ege yöresinin güzel oyun havalarıne bir de Kütajyalı gençlerin kaşık havası oyunları eklenince düğün adeta eğlencede  şölene dönüştü. Düğüne katılan davetliler,  iki ayrı yörenin oyunlarıyla   kedilerini adeta bir festivalde hissederek gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendiler.

Genç çiftlerin düğününü Siyasi partiler, Odalar ve değişik  işletmelerin çelekleri süslerken, Aliağalı İşadamı dost ve arkadaş canlısı Aydın Şimşek, Nadir Gergin,  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nuri Kiraz Anadolu Endüstri Meslek lisesi Müdürü Ayhan Kuzu, Gazeteci Meslektaşı Mehmet Ezgi,  Faruk İlker Devlet Hastanesi Müdür Yardıcısı  Şenol Çakı, Türk Kadınlar Birliği Başkanı Mahire Bıçakçı, ak Parti eski İlçe Başkanı Mustafa Durmaz,  İlçenin, Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Dulgar, MHP eski İlçe Başkanı Özkan Karadiken, Bergamalı ünlü reklam yıldızı Sibel Baybek, gazeteci Osman Babacan  gibi isimler gazeteci Tahsin Tuna'nın bu güzel günde mutluluğunu paylaştılar.

Gazeteci Tahsin Tuna yaptığı açıklamsında Düğüne katılan ve mazeretleri dolyısıyla katılamayan her kese teşekkür ederken açıklamsında Bu tür  merasimlerde  çok önemli bir şeyi fark ettim. Bu benim ilk düğünümdü Kimin daha  dost ve bana yakın  ve yanımda yer aldığını  bu güzel günde görmüş oldum. Enyakın meslektaşlarımın  düğüne gelmemlerine ise çok üzüldüm" dedi.EGE BASIN GRUBU haber, aliağa, güncel,

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78