• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 17 °C

Hastane Yararına TAVLA

Hastane Yararına TAVLA
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ EGE HAKİMİYET GAZETESİ/ Aliağa Lions Klubünün Aliağa Devlet Hastanesi'nin ihtiyacı olan ''Hidrolik acil müdahale sedyesi''nin alımı amacıyla Beşiktaşlılar Derneği'nde düzenlediği tavla turnuvası başladı.

Aliağa'da hastane yararına tavla turnuvası düzenlendi
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ EGE HAKİMİYET GAZETESİ/ Aliağa Lions Klubünün Aliağa Devlet Hastanesi'nin ihtiyacı olan ''Hidrolik acil müdahale sedyesi''nin alımı amacıyla Beşiktaşlılar Derneği'nde  düzenlediği tavla turnuvası başladı.
Turnuvanın açılışında konuşan Lions Kulüpleri Ege Bölgesi Yönetmeni Canan Banu Dündar, ''Hizmet ediyoruz'' sloganıyla hareket ettiklerini sivil toplum kuruluşları ve devlet kuruluşlarıyla el ele çalıştıklarını söyledi. ''Bir yaraya merhem olmak bizim ana gayemizdir'' diyen Dündar, Aliağa'daki tavla turnuvası etkinliğinin geleneksel hale getirilmesini istediklerini belirtti.
CHP Eski Milletvekili Hakkı Ülkü'de yaptığı konuşmada, bir sedyenin alımının kişilerden para toplayarak ta yapılabileceğini ancak, bir amaç için insanların bir araya geldiği bir organizasyonun çok daha önemli olduğunu ifade etti.  
Aliağa Lions Kulübü Başkanı Bedri Kaçar' da turnuvaya 50 lira karşılığında kayıt aldıklarını, şimdiye kadar 80 kişinin müracaat ettiğini bildirdi. Kaçar, yarışma sonunda madalyaları ile birlikte birinciye tam altın, ikinciye yarım altın, üçüncüye ise çeyrek altın ödül vereceklerini kaydetti.
Aliağa Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Güven Ülkü ise sosyal bir amacı olan her türlü etkinliğe derneklerinin kapılarını açmaya hazır olduklarını söyledi.
Konuşmaların ardından CHP Eski Milletvekili Ülkü ve Lions Kulüpleri Ege Bölgesi Yönetmeni Dündar açılış maçı yaptı.
Turnuva'nın finalinin önümüzdeki hafta Pazar günü yapılacağı belirtildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78