• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 15 °C

Kişiye Özel Parkeler İle Zeminlere Sanatsal Dokunuşlar

Kişiye Özel Parkeler İle Zeminlere Sanatsal Dokunuşlar
ALİAĞA HABER/ KİŞİYE ÖZEL PARKELER İLE ZEMİNLERE SANATSAL DOKUNUŞLAR

Yenilikçi ürünleriyle dikkat çeken ve Thermowood teknolojisinin Türkiye’deki ilk temsilcisi olan Novawood, kişisel taleplere göre üretilen marküteri parkeleri ile zevkinizin detaylarını yaşam alanlarınıza yansıtmanıza olanak sağlıyor.

En iyi malzemeyi üretirken doğallığın dışına çıkmayan ve doğadan ilham alan Novawood, farklı renk ve dokudaki ahşap kombinasyonlarının birleştirilmesiyle oluşan marküteri parkeleri kişiye özel tasarlıyor. Hayal gücünüzün zenginliği ile birleşerek ortaya çıkan desenler, zemin dekorasyonunun en önemli oyuncusu olan parkelere dekorasyonda özgün olabilme özelliğini ekliyor.

KENDİ SARAYINIZI YARATIN

İnce ahşap parçalar ile resim oluşturma sanatı olan marküterinin geçmişi eski Mısır’a kadar uzanıyor. Değişik renklerdeki ahşap kaplamaların kesilip iç içe yerleştirilerek, boya kullanılmadan ağaçların doğal renkleri ile yapılan bu teknik daha çok sarayların, önemli binaların dekorasyonunda yüzyıllar boyu kullanıldığı gibi günümüzde de seçkin mekanların zeminlerinde kullanılmaya devam ediyor. Geleneksel zemin ve cephe kaplama anlayışını değiştirerek zengin renk ve desenleri ile her stile uygun alternatifler sunan Novawood, Marküteri Serisi ile büyük ve geniş alanlarda sanatsal dokunuşlar yaratabildiği gibi evlerde vurgulamak istediğiniz küçük alanlara da uygulanabilme imkanı sunuyor.

ESTETİK GÖRÜNÜM, UZUN ÖMÜRLÜ VE DAYANIKLI KULLANIM İLE DESTEKLENİYOR

Novawood, ahşabın kendine has doğal güzelliğini ve geleneksel yapısını, özgün tasarımlarla birleştirirken sağlamlık ve dayanıklılık ilkesinden de ödün vermiyor. Çağın en ileri tekniği olan Thermowood işleminden sonra sertleşen ve daha dayanıklı hale gelen ahşap, çürüme ve mantar oluşumuna karşı dirençli hale geldiği için ıslak mekanlarda da güvenle kullanılabiliyor./ EGE BASIN GRUBU aliağa haber

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78