• BIST 9693.46
  • Altın 2501.23
  • Dolar 32.5679
  • Euro 34.7715
  • İzmir 18 °C

Küçük Şeyler’in Oyuncakları Firarda

Küçük Şeyler’in Oyuncakları Firarda
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / Bornova Küçük Şeyler Anaokulu Türk Kızılayı İzmir Şubesi ile işbirliği içerisinde yürüttüğü "Oyuncaklar Firarda" sosyal sorumluluk projesinde, küçük yürekl
KÜÇÜK ŞEYLER’İN OYUNCAKLARI FİRARDA
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Bornova Küçük Şeyler Anaokulu Türk Kızılayı İzmir Şubesi ile işbirliği içerisinde yürüttüğü "Oyuncaklar Firarda" sosyal sorumluluk projesinde, küçük yüreklerle birlikte yer aldı. Çocuklar evlerinde oynamadıkları oyuncaklarının, oyuncağı olmayan çocuklara verilmek üzere firar etmelerine göz yumdular!..
 
Bornova Küçük Şeyler Anaokulu, yine güzel bir projeye daha gönül verdi. Türk Kızılayı İzmir Şubesi’nin başlattığı "OYUNCAKLAR FİRARDA" sosyal sorumluluk projesinde, küçük yüreklerle birlikte yer aldı. Çocuklar evlerinde oynamadıkları oyuncaklarının, oyuncağı olmayan çocuklara verilmek üzere firar etmelerine göz yumdular!..
Suflörsüz eğitim veren Bornova Küçük Şeyler Anaokulu’nun öğrencileri her projede olduğu gibi yine dikkatlerin üzerlerine çektiler. Evlerinde oynamadıkları, bir kenara, köşeye atılmış oyuncaklarının işe yaraması için harekete geçtiler. Türk Kızılayı İzmir Şubesi’nin başlattığı "OYUNCAKLAR FİRARDA" sosyal sorumluluk projesine katılmak istediklerini bildirdiler. Okul yönetiminin de desteği ile projeye dahil olan öğrenciler bekli de en sevdikleri oyuncaklarını başka çocukların da oynaması için getirdiler. Özel olarak süsledikleri kutulara konan oyuncaklarının Türk Kızılayı görevlilerine teslim törenine de katılan öğrenciler görevlilerin Kızılay’ı tanıtım konuşmalarında sordukları sorulara hep birlikte yanıt vererek bilgi ve ilgileriyle da şaşırttılar. Öğrenciler tören sonunda paketlerin araçlara taşınmasına güle oynaya eşlik ettiler. Her birinin oyuncak paketlerini taşıma gayreti görülmeye değerdi.
 
Okul Müdürü Selami Korkmaz çocukların bu tür sosyal sorumluluk projelerinde gösterdikleri ilgi ve heyecanı mutlulukla karşıladıklarını belirterek, “Çocuklar aldıkları eğitimle öğrendiklerini yaşama geçirme konusunda çok duyarlılar. Bunları gözlerindeki heyecandan ve mutluluktan görebiliyoruz. Oyuncaklarının gereksinimi olan diğer çocuklara ulaşacağını ve işe yarayacağının mutluluğunu yaşıyorlar” dedi.
 
OYUNCAKLAR FİRARDA
Türk Kızılayı İzmir yetkilileri proje ile ilgili şu hatırlatmayı yapıyorlar:
"Türk Kızılayı İzmir Şubesi olarak "Oyuncaklar Firarda " serüvenimiz 10.11.2014 tarihinde gönüllülerimizin eşliğinde başladı. Milli Eğitim Bakanlığı'nın da desteğini alarak Türkiye genelinde 17 okul, çeşitli kurum ve kuruluşlar ve hayırsever vatandaşlar aracılığı ile oyuncaklar bir bir firar ederken biliyorduk ki bir yerlerde de firari oyuncakları bekleyen çocuklar vardı. Bizler de vakit kaybetmeden bu firar girişimine destek olduk. 
Kampanyamız boyunca Kızılay Şubelerine, Özet Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerine ve toplamda 31 okula oyuncak gönderdik. 
Ama bizler biliyoruz ki yeni firar girişimleri var ve bizleri bekliyorlar..."
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78