• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 15 °C
» »

Manisa Büyükşehir’den Turgutalp’e Yol Hizmeti

Manisa Büyükşehir’den Turgutalp’e Yol Hizmeti
MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre ilçesinin Turgutalp Mahallesi’ni asfaltla buluşturdu.

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre ilçesinin Turgutalp Mahallesi’ni asfaltla buluşturdu. Yerden 920 metre yükseklikte, zor şartlar altında gerçekleşen asfalt çalışmalarının kendileri için oldukça önemli olduğunu belirten mahalle sakinleri, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yol yapım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda çalışan ekipler, Yunusemre ilçesi Turgutalp Mahallesi’nin toprak yollarını asfaltla buluşturdu. Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir de, Turgutalp Mahalle Muhtarı Turgut Şener ile birlikte, asfalt ekibini ziyaret etti ve ekiplere iyi çalışmalar diledi. Asfalt atımı hakkında da bilgiler veren Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir, “920 metre yükseklikte Turgutalp Mahallemizdeyiz. Muhtarımızın yolun yapılması ile ilgili bizlere ilettiği talepleri vardı. Bunu arkadaşlarımız inceledi, asfalttan önce düzenleme yapılması gerekiyordu. Ekiplerimiz, yolu genişleterek iyileştirdi ve ardından asfalt çalışmaları başladı. Cumartesi günü yolun yağlaması yapıldı ve şimdi de asfalt dökümündeyiz. 1 günlük çalışma ile yolun asfaltlanması tamamlanacak. Vatandaşlarımız yolu kazasız belasız kullansınlar, hayırlı olsun. Bu yol çalışması Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün Turgutalp’e bayram hediyesi olsun” diye konuştu.
İl Genelinde Hızla Asfalt Atacağız
Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’nın bünyesinde bulunan araç, gereç ve personeli ile yapmayı planladıkları 200 kilometrelik asfalt çalışmasının 150 kilometresini tamamladıklarını belirten Fevzi Demir, “İhalemize itiraz Kamu İhale Kurulu tarafından reddedildi, en kısa zamanda onun da sözleşmesi ve yer teslimi yapılarak, il genelindeki asfalt çalışmamıza hızlı bir şekilde devam edeceğiz” dedi.
Muhtar Şener’den Teşekkür
Yolun eskiden kötü durumda olduğunu belirten Turgutalp Mahalle Muhtarı Turgut Şener, Başkanımız Cengiz Ergün’e, Genel Sekreter Yardımcımız Yılmaz Gençoğlu’na ve Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanımız Fevzi Demir’e çok teşekkür ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun” diye konuştu.

İzlenme: 7732
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu videoya henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78