• BIST 8992.5
  • Altın 2299.076
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.0632
  • İzmir 23 °C

Aliağa Şanlı Lokantası

Aliağa Şanlı Lokantası
ALİAĞA VİDEO HABER / Aliağa’nın esnaf yoğunluğu açısından önemli caddelerinden birisi olan İzmir Caddesi’nin ilk lokantası hizmete girdi. 13 yıldır Aliağa da Lokanta ve Restaurant sektörünün içerisinde yer alan Muharrem Şanlı’nın İzmir Caddesine kazandır


 

İZMİR CADDESİNDE İLK LOKANTA AÇILDI

 

ŞANLI LOKANTASI AÇILDI

 

ALİAĞA VİDEO HABER /  Aliağa"nın esnaf yoğunluğu açısından önemli caddelerinden birisi olan İzmir Caddesi"nin ilk lokantası hizmete girdi. 13 yıldır Aliağa da Lokanta ve Restaurant sektörünün içerisinde yer alan Muharrem Şanlı"nın İzmir Caddesine kazandırdığı Şanlı Lokantasının açılışına Aliağa Ticaret odası Başkanı Adnan Saka, Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri, Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, arkadaşları ve cadde esnafı katıldı. Açılışta konuşan Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka yıllardır yemek sektörü içerisinde olan Muharrem Şanlıya kolaylık ve bereket dileyerek “Muharrem kardeşimizde elini taşın altına koydu. Eli taşın altında bu koşullar altında acıyacak ama yılmayacak ve çok çalışacak. Lokantanın İzmir caddesine ayrı bir hareketlilik getirmesi ve kendilerine de bereketler getirmesini temenni ediyor hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.

 

Dizaynı ve konforu ile İzmir Caddesine ayrı bir renk katacak olan Şanlı Lokantasının işletmecisi Muharrem Şanlı mesleğini çok sevdiğini dile getirerek “ Meslek hayatım boyunca müşterilerimize hizmetin ve lezzetin en iyisini vermeye çalıştım. 13 yıldan sonra edindiğimiz tecrübe ile kendi işyerimizde de lezzet ve hizmet ikilisinin en güzel örneklerini vermeyi amaçlıyoruz. 70 kişilik kapasitemiz ile sabah 06 dan gece 24.00 a kadar geleneksel ev yemeklerimiz, Karadeniz yöremize ait lezzetler, zeytinyağlılarımız, ızgara ve tatlı çeşitlerimiz ile vatandaşlarımıza mükemmel tatlar yaşatmak istiyoruz.” Diye konuştu.

 

Muharrem Şanlı Sabah kahvaltı servisinin olduğunu ve ekstra Menemen, bal kaymak ve omlet de vereceklerini sözlerine ekleyerek Şanlı lokantasının favori yemeklerinin de Saman Köfte, Tavuk Sarma, Krepli Tavuk ile Köy ve Çoban Kavurmaları olduğunu söyledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78