• BIST 9937.74
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 24 °C

Öğrencilere Yaz Tatili başladı

Öğrencilere Yaz Tatili başladı
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Aliağa’da 13560 öğrencinin karne aldığı 2012 – 2013 Eğitim ve Öğretim Yılı sona erdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Tatlıcı Mehmet Saka İlkokulu ve Ortaokulu’nun karne törenine katıldı.

2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SONA ERDİ

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Aliağa’da 13560 öğrencinin karne aldığı 2012 – 2013 Eğitim ve Öğretim Yılı sona erdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Tatlıcı Mehmet Saka İlkokulu ve Ortaokulu’nun karne törenine katıldı.

ÖĞRETMENLERİMİZE  VE YÖNETİCİLERİMİZE TEŞEKKÜRLER

Törende konuşma yapan Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Tatlıcı sona eren eğitim öğretim yılında emeği geçen öğretmen ve yöneticilere teşekkür etti. Tatlıcı “2012-2013 eğitim ve öğretim yılı bugün resmen sona erdi. İlkokul, ortaokul ve ortaöğretim kurumlar düzeyinde 54 okulda, dersler bugün fiilen sona erdi. Yaklaşık 13560 öğrencimiz bugün karne alıyor. Bu çocuklarımıza, 928 öğretmenimiz fiilen hizmet üretti. Çocuklarımızın yetişmesinde emek ve gayret sarf eden, öğretmen arkadaşlarımıza, yönetici arkadaşlarımıza huzurunuzda bir kez daha teşekkür ediyor, sağlık ve başarı diliyorum” dedi.

TATİLİ HAK ETTİNİZ

Yoğun geçen yıl sonunda herkesin tatili hak ettiğinin altını çizen Tatlıcı “Karne, bir öğrenciyi, değişik alanlarda, bir eğitim öğretim yılı boyunca, göstermiş olduğu performans kriterlerinin nota ve yazıya döken bir belgedir. Bu belge çocuklar, anne ve babalar için bir göstergedir. Ama her şey değildir. Sevgili çocuklar, yoğun bir eğitim yılı geçirdiniz. Artık tatili hak ettiniz. Yaklaşık 3 ay boyunca iyi dinlenmenizi, özellikle bol bol kitap okumanızı size tavsiye ediyorum. Tavsiye ediyorum zira, 2013-2014 eğitim ve öğretim yılına dinlenmiş olarak geldiğiniz zaman, öğretmenler olarak ne bizler zorlanacağız, ne de sizler zorlanacaksınız” dedi.

SİZİNDE KARNENİZ

Eğitim öğretim yılı sonunda dağıtılan karnelerden öğrenci velilerinin de gerekli dersler çıkarması gerektiğini belirten Tatlıcı çocuklara destek çıkılması gerektiğini belirterek “ Sevgili veliler bu karne sadece çocuğunuzun değil, aynı zamanda sizin de karneniz. Ders notlarından davranış notlarından kendinize düşecek dersi çıkaracağınızı umut ediyorum. Çocuklarınıza kızmayın. Açık yetersizlikleri görülen alan ve konularda uygun bir plan yaparak çocuklarına destek çıkınız. Kazasız, belasız, acı, tatlı hatıralarla bir eğitim öğretim yılını sonlandırmanın mutluluğu içindeyim. Eğitim öğretimin sağlıklı yürümesinde teşkilatımıza destek veren başta Sayın Kaymakamım İbrahim Keklik olmak üzere, tüm kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerine, sivil toplum örgütlerinin liderlerine, hayırseverlere şükranlarımı sunuyor; bu destekleri arkamızda gördüğümüz müddetçe Aliağa’yı başarıdan başarıya koşturacağımızın taahhüdünde bulunuyorum” şeklinde konuştu

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78