• BIST 9574.22
  • Altın 2493.407
  • Dolar 32.6002
  • Euro 34.8556
  • İzmir 23 °C

Sağlık Ve Yargı Mensuplarına Özel

Sağlık Ve Yargı Mensuplarına Özel
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / Türkiye pazarına girişinin 25’inci yılını kutlayan Hyundai, sürprizlerine tüm hızıyla devam ediyor.
HYUNDAI İLYAS ŞEN PLAZA’DAN 
SAĞLIK VE YARGI MENSUPLARINA ÖZEL AVANTAJLAR
 
Türkiye pazarına girişinin 25’inci yılını kutlayan Hyundai, sürprizlerine tüm hızıyla devam ediyor. Hyundai’nin dünyadaki yeni showroom konseptine uygun olarak dizayn edilen Hyundai İlyas Şen Plaza, 12 bin metrekare kapalı, 5 bin metrekare de açık alan sahip. İzmir’deki modern yüzüyle tüm dikkatleri üzerine çeken plazada Hyundai’nin geliştirdiği kaliteli modelleri bir arada görmek mümkün. Hyundai İlyas Şen, İzmir ve çevresinde “Ömür Boyu Müşteri Bağlılığı” ve “Müşterileri tarafından en çok sevilen marka olma” hedeflerini gerçekleştirmek için sürdürdüğü kararlı ve istikrarlı yürüyüşüne emin adımlarla devam ediyor.
 
Sağlık ve Yargı Mensuplarına Özel Avantajlar
Hizmete başlamasının hemen ardından faaliyetlerini en iyi şekilde yürüten Hyundai İlyas Şen, tıp doktorları, diş hekimleri, hemşireler, avukatlar, hakimler, savcılar ve noterlere özel satış ve servis avantajları sunuyor. İndirimlerden hak sahibinin eşi ve çocuklarının yanı sıra anne ve babası da yararlanabiliyor. Araç alımlarında özel indirim ve 0 faiz imkanı sunan Hyundai İlyas Şen, ayrıca test sürüşü yapan tüm müşterilerine Hyundai logolu çocuk tişörtleri de hediye ediyor.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber   
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78