• BIST 9057.89
  • Altın 2291.7
  • Dolar 32.3134
  • Euro 35.1036
  • İzmir 25 °C

Yönetimde Lider Nasıl Olunur

Yönetimde Lider Nasıl Olunur
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı’nca düzenlenen
YÖNETİMDE LİDER NASIL OLUNUR
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı’nca düzenlenen "Yönetim ve Liderlik" seminerine konuşmacı olarak katılan Rektör Danışmanı Taha Aksoy, kurumlardaki aidiyet duygusunun ön plana çıkartılması gerektiğini söyledi.
Konferans Salonunda gerçekleştirilen semineri, Rektör Prof. Dr. Galip Akhan, Rektör Yardımcıları, Dekanlar, Dekan yardımcıları, Genel Sekreter, Daire Başkanları, Fakülte Sekreterleri, Şube müdürleri, akademik ve idari personel takip etti.
 
“AİDİYET DUYGUSU ÖN PLANA ÇIKARILMALI”
Yönetim ve Liderlik başlıklarında idarecilere önemli bilgiler aktaran İKÇÜ Rektör Danışmanı Taha Aksoy, kurumlardaki aidiyet duygusunun ön plana çıkartılması, farkındalık oluşturma, kuruma yararlı olmada nasıl hareket edilmesi konularında personeli bilgilendirdi. 
 
“FARKLI DÜŞÜNSENİZ BİLE FİKRİNİZİ SÖYLEYİN”
Aksoy, "Güven ve sözünde durmanın" liderliğin en temel özelliklerinden olduğunu ifade etti. Aksoy, "İtiraz edebilmenin ve aykırı da olsa kendi fikirlerini söyleyebilme bir erdem ve gerekliliktir" diye konuştu.
 
“KADINLAR İLETİŞİMDE DAHA BAŞARILI”
Yönetimde liderin duruşunun olması gerektiğini, sorun çözebilme yeteneğinin yanında iletişim kurma becerisinin de önem arz ettiğini belirten Aksoy, bilimsel verilerden yararlandığı seminerde, kadınların iletişim kurma becerilerinin erkeklere oranlara daha pozitif olduğunu aktardı.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78