• BIST 10319.96
  • Altın 2467.801
  • Dolar 32.2159
  • Euro 35.1078
  • İzmir 19 °C

Aliağa Temizlikte Örnek İlçe

Aliağa Temizlikte Örnek İlçe
Aliağa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesine 4 çöp kamyonu, bir adette çok fonksiyonlu süpürme aracı hizmete sokuldu. Aliağa’da temizlik hizmetlerinin sorunsuz bir şekilde

BAŞKAN KAYA "ALİAĞA TEMİZLİĞİ İLE ÖRNEK GÖSTERİLEN BİR İLÇE"
Aliağa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesine 4 çöp kamyonu, bir adette çok fonksiyonlu süpürme aracı hizmete sokuldu. Aliağa"da temizlik hizmetlerinin sorunsuz bir şekilde yürütülebilmesi için alınan araçlar, ilçenin ihtiyacına cevap verecek.
TEMİZLİĞİ İLE ÖRNEK İLÇE
Aliağa"da göreve geldikleri günden bu güne ilçede vatandaşlara çöp sorunu yaşatmadıklarının altını çizen Başkan Kaya, “Temizlik hizmetlerimizle de örnek gösterilen bir ilçe durumundayız. Yeni alınan temizlik araç ve ekipmanlarımızla birlikte temizlik işleri müdürlüğümüz daha da güçlendi. Aliağa pırıl pırıl  bir kent haline geldi. İnsanımızın kirli bir çevrede yaşamasına gönlümüz razı gelemez. Her şeyin en iyisine layık olan hemşerilerimin yaşamaktan keyif alacakları, gurur duyacakları bir ilçe için çalışıyoruz. Bunu için de ne gerekiyorsa yapıyoruz” diye konuştu.
ÇOK FONKSİYONLU ARAÇ
Yol süpürme aracının yanında 4 tane de sıkıştırmalı çöp konteynırı alındığı bilgisini veren Aliağa Belediyesi Atölyeler Şefi Şevket Bıyıklı, “Aliağa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesine alınan vakumlu yol süpürme makinesi 4 m3 çöp toplama haznesinin yanında sağ ve sol taraftan çift yönlü süpürme özelliğine sahip. Araç sürücüsünün Kamera sistemi ile içerden süpürülen yerleri görme imkanı da bulunuyor. Araç süpürdüğü yollarda sulama ve yıkama yapabiliyor” dedi. Yol süpürme aracının 120 bin TL değerinde, dört adet sıkıştırmalı çöp kamyonunun ise 378 bin TL"ye mal olduğu bildirildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78