• BIST 10210.81
  • Altın 2389.586
  • Dolar 32.3116
  • Euro 34.7079
  • İzmir 25 °C

Değişim bizimle başlayacak...

Değişim bizimle başlayacak...
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayı Tanfer Kemerli, seçim çalışmaları kapsamında Bostanlı esnafıyla bir araya geldi, sorun dinledi, projelerinden bahsetti.
AK PARTİ KARŞIYAKA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TANFER KEMERLİ: KARŞIYAKA’DA HİZMET HAREKETİ BAŞLIYOR
 
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi
AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayı Tanfer Kemerli, seçim çalışmaları kapsamında Bostanlı esnafıyla bir araya geldi, sorun dinledi, projelerinden bahsetti. Yerel seçimlerde ipi göğüsleyen taraf olacaklarını söyleyen Kemerli, “Karşıyakalılara özledikleri hizmeti iktidarın da gücüyle biz sunacağız. Hizmet hareketi 30 Mart’ta başlıyor” dedi.  
 
Seçim çalışmalarını sahada yoğun tempoyla sürdüren AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayı Tanfer Kemerli, ekibiyle birlikte ilçe esnafını ziyaret ederek esnafın beklenti ve sıkıntılarını dinleyip projeleri hakkında bilgiler verdi. İlçede kısa sürede her kesimden halkın desteğini kazanan Tanfer Kemerli’ye ziyaretleri sırasında İlçe Başkanvekili Kamil Karadeniz, Bostanlı mahalle temsilcisi Nihal Gezgin ve bazı belediye meclis üyesi adayları eşlik etti.  
 
KARŞIYAKALILARIN GÜVENİNİ KAZANMAK GURUR VERİCİ
İlçe esnafını sık sık ziyaret ederek istek, esnafın beklenti ve sorunlarını dinleyen 34 yaşındaki genç başkan adayı Tanfer Kemerli, genel olarak Karşıyakalıların kendisine gösterdiği ilgi ve alakadan son derece memnun olduğunu söyledi. 30 Mart yerel seçimlerinde başarıya ulaşarak Karşıyaka’ya özlenen hizmeti iktidarın da gücüyle sunacaklarını belirten AK Partili Kemerli, “Ziyaret ettiğimiz esnaflarımızın ve Karşıyaka halkının bizleri büyük bir ilgi ve alakayla karşılaması, göstermiş olduğu sıcakkanlılık bizleri son derece mutlu etmektedir. Onların güvenini kazanmak gurur vericidir. İnşallah yerel seçimlerde ipi göğüsleyen taraf olarak Karşıyaka Belediye Başkanlığını kazanıp, iktidarın da gücüyle tüm halkımıza hak ettiği hizmettin en güzelini sunacağız. Karşıyaka’mız hasret duyduğu hizmete bizimle birlikte kavuşacak. Hizmet hareketi başlıyor” diye konuştu. 
 
AK BELEDİYECİLİK ŞART
Bostanlı temaslarını ev ziyaretleriyle sonlandıran AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayı Tanfer Kemerli, vatandaşların problemlerini dinleyerek çözüm önerileri sundu. Karşıyaka’da yönetime geldiklerinde gece gündüz demeden belediye ve iktidarın bütün imkânlarını zorlayarak Karşıyaka’ya hizmet seferberliği başlatılacağını söyleyen Kemerli, “Her bakımdan gelişmiş bir belediyecilik için AK Belediyecilik şart. Bu da sizin desteklerinizle başarabileceğimiz bir şey. İlçemizi modern bir hale getirmek istiyorsak beraber ve çok sıkı çalışmalıyız. Hepimiz biliyoruz ki Karşıyaka’nın artık kaybedecek bir dakikası bile yok” ifadelerinde bulundu.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78