• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 23 °C

Mhp Aliağa İlçe Kongresi Yapıldı

Mhp Aliağa İlçe Kongresi Yapıldı
MHP Aliağa 14. Olağan ilçe kongresi Tüpraş Halk Eğitim Merkezinde yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut başkan Nuray Aydemir seçimlerde tekrar başkan seçildi.

MHP Aliağa 14. Olağan ilçe kongresi  Tüpraş Halk Eğitim Merkezinde yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut başkan Nuray Aydemir  seçimlerde tekrar başkan seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan kongrede;  divan başkanlığına Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar seçildi. 

TAKDİR MİLLETİMİZİNDİR
Başkan Acar kongrede yaptığı konuşmada 2014 yılından itibaren Aliağa halkının takdiri ile yerel yönetimde iktidara geldiklerini, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatları ile üretken belediyecilik anlayışıyla Aliağa'ya hizmet etme gayretinde olduklarını belirterek şöyle konuştu: "Bu süreçte bizlere destek veren başta Aliağa halkımıza, bizleri 2019’da Cumhur İttifakı’mızla birlikte desteklerini hiç esirgemeyen AK Parti İlçe Teşkilatı’mıza ve dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Elimizden geldiğince hizmet etmeye çalıştık, taktir milletimizindir. Aliağa’mızda genel başkanımızın üretken belediyecilik anlayışını sergileme gayreti içerisindeyiz. İzmir’de de bu noktada tek örnek olma sorumluluğuna sahibiz. Bununla ilgili de tüm ekip arkadaşlarımla birlikte umarım layık  olabilmişimdir.2024 yılında yerel seçimlerimiz olacak. Orada da en iyi şekilde temsil etme gayretimiz olacak. Başta ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, Başbuğ’umuz Alparslan Türkeş’i ve tüm ülkücü şehitlerimizi rahmetle yad ediyorum. Kongremizin ülkemize, milletimize ve partimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 
İlgi ve katılımın yoğun olduğu kongrede faaliyet ve denetim raporları okunarak kabul edildi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kongreye göndermiş olduğu mesaj okundu.

HAKLARINIZI HELAL EDİN
MHP Aliağa İlçe Başkanı Nuray Aydemir kongrede yaptığı konuşmada ilçe binasının yenilenmesinin kendi dönemine nasip olduğunu ifade ederek şöyle konuştu: "Kıymetli Hazirun, Aziz Dava Arkadaşlarım: Hepimizin de bildiği gibi teşkilatımızın en önemli ihtiyaçlarından biri olan Mülkiyeti MHP'ne, kullanım hakkı Aziz Türk Milletine adanmış teşkilat binamızın hatıralar ve anılarla dolu ama bir o kadarda yıpranmış olan yapısını yenilemek Cennet Mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş, Aziz Şehitlerimiz, Merhum Eşim Abdurrahim Aydemir'in ve Ülkü yolunda Er olup ahirete intikal etmiş tüm dava arkadaşlarımın ruhları hayrına bizlere nasip olmuştur. Bu uğurda emeği, zamanı, fikri ve maddiyatı ile desteklerini bizden esirgemeyen, Derdimiz ile hüzünlenen sevincimiz ile sevinen herkese teşekkür ediyor, tadilat esnasında teşkilatımızdan uzak kalan Dava arkadaşlarımdan haklarını helal etmelerini istiyorum" dedi.

TEŞKİLATIMIZIN HER FERDİ İLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ
Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde cumhur ittifakının başarılarının göz doldurduğunu belirten Aydemir: "14 Mayıs 2023 de gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde Ülkemiz genelinde Cumhur İttifakının başarıları göz doldurmuş, Milliyetçi Ülkücü hareketin Ülkemizde aksiyoner yönü ile dar boğazların çözüm odağı olduğu bir kez daha kanıtlanmıştır. 31 Mart 2024 tarihinde yapılması planlanan Yerel yönetimler idari seçimlerine çok az bir süre kalmışken hazırlıklarımız son hızı ile devam etmekte, kongre sürecimizin akabinde Kuzeyin Parlayan Yıldızı olan Aliağamızın gönderinde Üç Hilal sancağımızın tekrar dalgalandırmak, İzmir Büyük Şehir Duvarlarına şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun ismini kazımak için teşkilatımızın her ferdi ile var gücümüz ile çalışıyoruz. Kıymetli Delegasyon görevimizin tebliği edildiği tarih 15 Şubat 2022'den bu gün içerisinde yapmak istediğimiz ama yapmaya süremizin yetmediği, ulaşamadığımız ve zaman darlığından kısa tutmak zorunda kaldığımız çalışmaların devamı, Ülkemize ve Aliağa'mıza hizmetlerimizin sürdürebilirliğinin sağlanması, Türk Milletine ve Aziz şehitlerimize verdiğimiz ama kısa sure içerisinde yetiştirdiğimiz tüm sözlerimizin tutulması adına hizmet etmekle şeref duyduğum, MHP Aliağa ilçe Başkanlığında ki adaylık sürecinde desteklerinizi bekliyor; Kongre salonumuzu şereflendiren misafirlerimize ve tüm dava arkadaşlarına teşekkür ediyorum" dedi.

AZİMLE ÇALIŞMAYI SÜRDÜRECEĞİZ
Milliyetçi Hareketin, Türk milletinin önüne set çekmeye, büyük Türkiye idealini durdurmaya çalışan,  dış güçler ve içerideki işbirlikçilerin oyunlarını bozmaya devam edeceklerini belirten MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin: "Büyük Atatürk’ün veciz ifadesiyle bu memleket, tarihte Türk’tü, hâlde Türk’tür ve ebediyen Türk olarak yaşayamaya devam edecektir. Milliyetçi harekete mensup her fert ise, kararlı, sabırlı ve inançlı desteğini partisinden esirgemeyerek çelik iradesiyle partisine, davasına dün olduğu gibi bugün de sahip çıkmayı sürdürecektir. İnanıyorum ki, kongre sürecimiz partimizin yukarıda bahsettiğimiz haklı ve tarihi mücadelesine milli stratejisine güç katacaktır. Her birimiz Milliyetçi Hareket Partisi’nin bir neferi olarak azimle çalışmayı sürdüreceğiz. Türk seçim tarihinde hiç karşılaşmadığımız kadar saldırıya, sataşmaya, algı oyunlarına, operasyonlarına rağmen sancağımızı yere düşürmedik, düşürmeyeceğiz.  Dava ve siyaset onurumuza leke sürdürmedik, bundan sonra da aynı olgunluk ve cesaretle davamıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Bugün başlayan ilçe kongrelerimiz bu ülküdaşlık ve millete hizmet sevdası içinde kardeşlik havasında geçecek, saflarımızı sıklaştıracağız, karşılıklı sevgi ve saygıyla geçmişimize yakışan bir olgunlukla tamamlayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında bilge liderimiz Devlet Bahçelinin talimatları doğrultusunda gerçekleşen kongre çalışmalarımızın vatanımıza milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

BELEDİYECİLİKTE DESTAN YAZACAĞIMIZ BİR DÖNEM OLSUN
MHP hareket partisi ilçe kongrelerinin hayırlara vesile olmasını dileyen MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu yerel seçimlerde destan yazacakları bir dönem olmasını istediklerini belirterek şöyle konuştu: “Mensubu olmakla gurur duyduğumuz Milliyetçi Hareket Partisi’nin kongrelerinin gerçekleştirilmesinin heyecanını yaşıyoruz. Bugün İzmir’imizde 4 ilçemizde kongrelerimizi bitirdik. Gittiğimiz her yer de sıcaklara rağmen salonlarımız tıklım tıklım doluyu. Coşku içinde kongrelerimiz devam ediyor. Önümüzdeki süreçte İzmir’imizin başına musallat olup İzmirlilerin bunlardan çektiğini hiç bir şeyden çekmediği gibi Tunç Soyer vakasını çekmeye devam ettiği bir dönemde 2024’ün Mart ayında tekrar seçimlere gideceğiz. Önümüzdeki hafta diğer ilçelerimizin kongrelerini bitirerek ve İzmir büyük kongremizde yaparak İzmir’deki kongre sürecimizi bitirmiş olacağız. Sonrasında odaklanmamız gereken en önemli şeylerden birisi 2024 Mart yerel seçimleri için durmadan ve ara vermeden çalışmak. Aliağa’da başardığımızı İzmir’in bir çok yerinde başarmak için mücadelemize devam edeceğimizden hiç şüphem yok. Aliağa Belediye Başkan’ımızın yaptıkları ile sadece Aliağa’daki arkadaşlarımız övünmüyor. İzmir'in birçok yerindeki ülküdaşımızda Aliağa Belediyemizin yaptıklarıyla gurur duyuyor. Önümüzdeki yerel seçimlerde Aliağa’da değil en az 5 ilçemizde de belediyecilikte de destan yazacağımız bir dönem olsun diyorum. Kongremizin  hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Kongrede oy kullanan 172 delegenin tamamının oyunu alan Nuray Aydemir MHP Aliağa İlçe Başkanlığına seçildi.

MHP Aliağa İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu.
Yönetim kurulu: İdris Arslan, Hasan Nasır, Fatime Nur Yıldırım, Altan Yıldırım, Hilkat Çelik, Raşit Özkan,  Mehmet Kızıldağ, Ziya Dalkılıç, Kenan Erim, Mehmet Ali Gürlek, İbrahim Yöntem, Figen Erkal Biçer, Orhan Ay, Ali Kara, Murat Kırıcı, Serkan Şimşek, Bora Ay, Alaadin Soner

İl delegeleri: Nuray Aydemir, Serkan Acar, Soner Erkan Yıldız, Ali Kara, Fatima Nur Yıldırım, Hilkat Çelik, Altan Yıldırım, Ziya Dalkılıç, Mehmet Kızıldağ, Hilal Sadıkoğlu Akar, Hasan Nasır, İdris Arslan, Abdullah Erikçi, Mehmedali Özkurt, Bora Ay, Ahmet Küçük, Buğra Beraat, Cihan Köybaşı, Gülten Taşbaş, Mehmet Ali Gürlek, Hasan Bulut

MHP Aliağa 14. Olağan ilçe kongresine Aliağa Belediyesi Başkanı Serkan Acar, MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, MHP İzmir Başkanı Veysel Şahin, AK Parti Aliağa İlçe başkanı Yaşar Demir, Saadet Partisi İzmir İl başkan yardımcısı Orhan Yıldırım ve ilçe başkanı Mahmut Koç, Yeniden Refah Partisi il başkan yardımcısı Nazif Tunahan Şen ve ilçe Başkanı Hüseyin Eryılmaz, Hüdapar Aliağa İlçe Başkanı İslam Arslan, Aliağa AGD başkanı Halil Kurt, MHP Kınık İlçe başkanı Adem Paydaş, Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Serdar Berk, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78