• BIST 10212.11
  • Altın 2389.586
  • Dolar 32.3116
  • Euro 34.7079
  • İzmir 25 °C

Hakan Tartan posterine kurşun

Hakan Tartan posterine kurşun
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi DSP Konak Belediye Başkan Adayı Dr. Hakan Tartan’ın afiş ve pankartlarına silahlı saldırıda bulunulduğu tespit edildi.
HAKAN TARTAN POSTERİNE KURŞUN
 
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi 
DSP Konak Adayı ve Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ın seçim kampanyalarında kullandığı pankart ve afişlere çirkin saldırılar devam ediyor.
 
Cumhuriyet Bulvarı üzerinde bulunan pankartın asıldığı gün saldırıda bulunanlar, bu kez sokaklardaki afişleri silahlı saldırılarla delik deşik ettiler.
 
CHP’nin tekelden yönetilmesine duyduğu rahatsızlıktan, Atatürk ve Cumhuriyet’e yapılan saygısızlıktan dolayı istifa ederek DSP Konak Belediye Başkanlığı adaylığını açıkladığını hatırlatan Dr. Hakan Tartan, “İstifa ettiğim gün hakkımda terbiye sınırlarını aşan yakıştırmalar yaptılar. DSP Konak Belediye Başkanlığı adaylığımı açıkladığım gün hakaretler artı. Seçim çalışmalarımda hazırladığım afiş ve pankartlar yırtıldı. Demokrasiyi içlerine sindiremeyen ve rant peşinde koşanlar beni hazmedemeyerek saldırılar düzenliyorlar. Sokaklardaki afişlere silahlı saldırılar düzenleyerek vatandaşların da hayatlarını tehlikeye atıyorlar. Çıkar ilişkilerinde düzeni bozulacak kişiler 30 Mart akşamı yenilgiyi tadacaklar. 5 yıl boyunca hizmet için çalıştım. Atatürk ve Cumhuriyet için 5 yıl daha vatandaşa hizmet edeceğim” dedi
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78