• BIST 10241.61
  • Altın 2392.404
  • Dolar 32.3509
  • Euro 34.7737
  • İzmir 25 °C

Karşıyaka’da Kemerli farkı

Karşıyaka’da Kemerli farkı
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayı Tanfer Kemerli, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Önceki günde yoğun bir ilçe programıyla temaslarını sürdüren
AK PARTİ KARŞIYAKA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TANFER KEMERLİ: “30 MART KALKINMANIN TARİHİ OLACAK”
 
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi 
AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayı Tanfer Kemerli, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Önceki günde yoğun bir ilçe programıyla temaslarını sürdüren, ilçede her kesimden büyük destek gören Harita Mühendisi Tanfer Kemerli, ilk olarak Ege Park’ta Karşıyakalı kadınlarla bir araya gelerek tanışma toplantısı gerçekleştirdi. Kadınların hayatın her alanında olduğu gibi siyaset içinde de yer almasının çok önemli olduğunu söyleyen Kemerli, buradaki temaslarının ardından AK Parti Karşıyaka Belediye Meclis üyesi adaylarına verilen eğitim seminerine katıldı. Karşıyaka’da ezberleri bozmak için herkesin elini taşın altına sokması gerektiğini belirten Kemerli, partililerden özverili çalışma sözü aldı. Son olarak Şemikler pazaryeri ziyareti ile programını noktalayan 34 yaşındaki Tanfer Kemerli, pazarcı esnafına hayırlı işler diledi, alışverişe gelen vatandaşlarla konuştu, mandalina tezgahına geçip satış yaptı.
 
EĞİTİM KURSLARI AÇILACAK, KERMESLER DÜZENLENECEK
34 yaşındaki AK Partili genç belediye başkan adayı Tanfer Kemerli, seçim çalışmaları kapsamında Ege Park’ta Karşıyakalı kadınlarla bir araya geldi. Burada kadınlarla istişarelerde bulunan Kemerli, Karşıyakalı kadınların sorunlarıyla yakından ilgileneceğini belirtti. Kadınların hayatın her alanında olduğu gibi siyasette de daha fazla yer almasının çok önemli olduğunu dile getiren Tanfer Kemerli, “Sizleri siyasetin içinde görmek beni çok mutlu ediyor. Sizlerden ricam çevrenizdeki vatandaşların problemlerini öğrenin, onlara çözümler üretmeye çalışın. Bu toplantıları sık sık düzenleyip ben de sizlerden çözemediğiniz sorunları öğrenmeye, yardımcı olmaya devam edeceğim” diye konuştu.
Kemerli, kadınlara yönelik çeşitli eğitim kursları açacaklarını ve bu kurslarda üretilen ürünleri satabilmelerine imkan sağlayacak kermesler düzenleyeceklerini de sözlerine ekledi. Bir bayanın belediye destekli koro isteğini değerlendiren Kemerli, “Bizler sizin için buradayız. Elimizden geldiğince belediyenin tüm imkanlarını halkımızdan yana kullanarak isteklerinizi yerine getirmeye çalışacağız. Bu konu da üzerinde duracağım öncelikli konulardan biri olacak” dedi. 
 
HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA SOKACAK
Kahvaltı programının ardından AK Parti Karşıyaka Belediye Meclis üyesi adaylarına verilen eğitim seminerine katılan Kemerli, burada adaylara yönelik kısa bir motivasyon konuşması yaptı. Karşıyaka’nın önemine dikkat çeken Kemerli, “Karşıyaka’yı dolaşın. Yolda, statta, hastanede, çarşıda gördüklerinizi değerlendirin. Bu analizlerinize göre sizce de Karşıyaka daha iyisini hak etmiyor mu? Eğer hak ettiğini düşünüyorsanız Karşıyaka’nın geleceği için elinizi taşın altına sokun. Hizmetten yana neler yapabiliriz, değişimi nasıl başlatabiliriz bunu düşünün. Projelerimizi insanlara anlatın ama öncelikle gönüllere girin. Bu işi oy için yapmadığınızı onlara kanıtlayan. Umut ediyorum ki 30 Mart’ta hep birlikte AK Belediyecilik şemsiyesi altında ilçemizi kalkındırmaya başlayacağız” dedi. 
 
TEZGAHA GEÇTİ, MANDALİNA SATTI
AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayı Tanfer Kemerli’nin günlük ziyaretlerinin son durağı Şemikler pazaryeri oldu. Pazarcı esnafına hayırlı işler dileyen, alışverişe gelen vatandaşlarla konuşan Kemerli, mandalina tezgahına geçip satış yaptı. Şemikler bölgesini çok önemsediklerini söyleyen Kemerli, buradaki ulaşım gibi temel sorunların yönetime geldiklerinde aşılacağını kaydetti. Pazarcı esnafını kalkındıracak çalışmalara da yoğunluk vereceklerini söyleyen Kemerli, “Her bakımdan gelişmiş bir belediyecilik için AK Belediyecilik şart” dedi.  
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78