• BIST 10202.88
  • Altın 2389.586
  • Dolar 32.3116
  • Euro 34.7079
  • İzmir 25 °C

Murat Taşer:Biz Hayal Satmıyoruz

Murat Taşer:Biz Hayal Satmıyoruz
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer, seçim çalışmalarına sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek devam etti.
MURAT TAŞER’DEN ‘HİZMET’ SALVOSU: “BİZ HAYAL SATMIYORUZ”
 
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi
MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer,  seçim çalışmalarına sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek devam etti. Taşer, “Bizim amacımız topluma yön veren bu kuruluşları kentin yönetimine dahil ederek, toplumun her kesimine eşit mesafede hizmet etmektir” dedi. 
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Buca Belediye Başkan Adayı Levent Çizmeli ile birlikte Alevi Dernekleri Buca Şube Başkanı Hüseyin Akçay’ı makamında ziyaret eden Murat Taşer, alevi vatandaşların Türkiye için çok önemli olduğunu belirterek, “Cumhuriyet değerlerinin korunmasında alevi vatandaşlarımız bu ülkenin önemli unsurlarının başında gelmektedir. ‘İncinsen de incitme’ felsefesiyle yaşayan insanların içinde bulunmaktan son derece mutluyum. Bizim için bayrak ve din siyaset üstü konulardır. Bu konuda sizler kadar hassas davranıyoruz” şeklinde konuştu.  Alevi Dernekleri Buca Şube Başkanı Hüseyin Akçay da ziyaretten çok memnun kaldığını ifade ederken, “MHP’li kardeşlerimiz bizden biridir. Bizim aramızda ayrılık olamaz. Biz inanç gruplarının siyasetin içinde olmasına karşıyız. O yüzden tüm siyasi partilere kapımız açıktır” dedi.
 
“İZMİR’DE RÜŞTÜMÜZÜ İSPAT ETTİK”
Seçim gezilerine Balçova ilçesinde MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu, MHP Balçova Belediye Başkan Adayı Murat Sevengül ile birlikte devam eden MHP’nin belediyecilikteki deneyimli adayı Taşer, Atatürkçü Düşünce Derneği Balçova Şubesi, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Balçova Şubesi’ni ziyaret etti. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde genel müdürlük yaptığı dönemde Balçova’da çok önemli işler yaptığını söyleyen Taşer, “Biz Balçova’yı İzmir’in gözbebeği olarak görüyoruz. Büyükşehir’de genel müdürlük yaptığım dönemde Eşref Bitlis Altgeçidi’ni yaptık. Türkiye’nin en büyük rekreasyon alanı olan İnciraltı Rekreasyon Alanı’nı yaptık. Biz Balçova’da ve İzmir’de rüştümüzü ispat ettik. Bundan sonra göreve geldiğimizde benim en büyük hayalim İnciraltı’na akvaryum yapmak. Bunu daha önce yapmak istedik ama bakanlık izin vermediği için yapamamıştık. Benim belediyecilikteki bilgim ve deneyimim ortada. Yaptığımız hizmetler ortada. Biz hayal satmıyoruz, vatandaşın geleceğini elinden almıyoruz” diye konuştu.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78