• BIST 10239.12
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • İzmir 21 °C

Projeler büyük ilgiyle karşılandı

Projeler büyük ilgiyle karşılandı
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, önceki gün düzenlenen geniş katılımlı toplantı ile sunulan “Hayat İzmir” projelerinin tüm Türkiye’d
PROJELER BÜYÜK İLGİYLE KARŞILANDI
 
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, önceki gün düzenlenen geniş katılımlı toplantı ile sunulan “Hayat İzmir” projelerinin tüm Türkiye’de geniş yankı bulduğunu söyledi. 
 
“35 Acil Hizmet Ekibi”nin artık hizmet için hazır olduğunu dile getiren Yıldırım, “Gece gündüz, 7-24 çalışacak İzmir’in en acil sorunlarını, tıkanan damarlarını açacağız” dedi.
Proje ekibinin 1,5 yıldır aralıksız çalıştığına dikkat çeken Yıldırım, “Onlarca kişi İzmir’in sorunlarını ve beklentilerini masaya yatırdı. Ekiplerimiz, İzmir’in beklentilerini, isteklerini, gelecekte nasıl bir İzmir görmek istediklerini ilçe ilçe, mahalle mahalle, köy köy dolaşarak kapsamlı bir şekilde araştırdı. Sivil toplum örgütleri, kanaat önderleri ile görüşüldü. Titiz bir çalışma ile projeler oluşturuldu. Proje ekibimizle birlikte İzmir’de yaşayan hemşerilerimizin beklentilerini ve olmazsa olmazlarını belirledikten sonra öncelikli 1414 projeyi tespit ettik. Kalkınacak, gelişecek olan İzmir artık geleceğe güvenle bakacak” diye konuştu.
 
“170 BİN KİŞİYE İŞ VE AŞ”
“Yüzyılın Şehircilik Hareketi: Hayat İzmir” projelerinin tamamlandığında toplamda 170 bin kişiye iş ve aş imkanı doğacağını sözlerine ekleyen Yıldırım, “’Hayat İzmir’ içinde kentteki 30 ilçeyi kapsayan 1414 projeyle 65 milyar liralık yatırım yapılacak” dedi.
 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78