• BIST 10248.09
  • Altın 2392.404
  • Dolar 32.3509
  • Euro 34.7737
  • İzmir 25 °C

Yarımada’nın sorunları çözülecek

Yarımada’nın sorunları çözülecek
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi AK Parti İzmir Karaburun İlçesi Belediye Başkan Adayı Hüseyin Onur Altın, Mordoğan seçim koordinasyon merkezi açılışında ilçenin potansiyelini gösterecek belediyec
AK PARTİ İZMİR KARABURUN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HÜSEYİN ONUR: YARIMADA’NIN SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ
 
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi 
AK Parti İzmir Karaburun İlçesi Belediye Başkan Adayı Hüseyin Onur Altın, Mordoğan seçim koordinasyon merkezi açılışında ilçenin potansiyelini gösterecek belediyecilik anlayışıyla hizmete hazır olduklarını söyledi.
 
Hüseyin Onur Altın, yarımadanın sosyal, çevreci ve kültürel olmak üzere yeni bir belediyecilik anlayışı ile tanışacağını belirterek, “Önceliğimiz insandır. Herkesi kucaklayan anlayış ile hizmet edeceğiz. Yarımadanın sorunlarını biliyoruz ve çözeceğiz. İçme suyu, kanalizasyon gibi alt yapı sorunlarını çözmek, yarımadamızın turizm potansiyelini hayata geçirmek için bu göreve talip olduk” diye konuştu.
 
Mordoğan seçim koordinasyon merkezi açılışına AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık, AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, AK Parti Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Ahmet kılıç ve Emre Cemil Ayvalı, AK Parti İzmir Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar ve çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.
 
Mordoğan’a sağlık ocağı ve yüksek okul
 
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın desteği ile Mordoğan ve Karaburun’a ulaşımda yaşanan sıkıntıların tamamlandığını ifade eden Altın, Karaburun yolunun tamamlanması ile birlikte ulaşımda sıkıntıların ortadan kalkacağını dile getirdi.  İlçe’de tam teşekküllü bir sağlık kuruluşu ihtiyacını hatırlatan Altın, Karaburun hastanesinin temel atılmasının yanı sıra Mordoğan’a da tam teşekküllü bir sağlık ocağının yapılması sözünü verdi. 
 
Altın, yapacaklarını şu sözlerle anlattı:“Karaburun marinasının yapılması ve gemi yanaşma iskelesi projesini gerçekleştireceğiz. Mordoğan’a yeni bir balıkçı barınağı yapılarak, eski balıkçı barınağının marina için ihaleye çıkartılmasını hedefliyoruz. Mordoğan ve Karaburun’da Ege Üniversitesi ve 9 Eylül Üniversitesi’nden birer enstitü kurulması için gerekli çalışmalar başladı. Bir yıl içerisinde yapılması aşamasına geçmiş olacağız. Köylere ulaşan hizmet kapasitesini artırmayı hedefliyoruz. Yarımada için 20 yıllık mastır planı hazırlanarak, su, kanalizasyon, arıtma, elektrik ve telekomünikasyon alt yapısını tamamlayacağız.”
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78