• BIST 9082.92
  • Altın 2324.376
  • Dolar 32.3608
  • Euro 34.9381
  • İzmir 17 °C

Aliağalı Gençler ‘Sevgili Doktor’ İle Sahne Aldı

Aliağalı Gençler ‘Sevgili Doktor’ İle Sahne Aldı
Aliağalı gençlere tiyatroyu sevdiren Aliağa Belediyesi Sanatevi (ASEV) Gençlik Tiyatrosu ‘Sevgili Doktor’ isimli oyun ile sahne aldı.

Yıl boyunca gerçekleştirdiği birbirinden eğlenceli kültür sanat faaliyetlerini hız kesmeden sürdüren ASEV, bu kez genç tiyatrocuları ile ‘Perde’ dedi. ASEV Gençlik Tiyatrosu’nun Tüpraş Halk Eğitimi Merkezi’nde sahnelediği ‘Sevgili Doktor’ isimli oyuna gençler kadar yetişkinler de yoğun ilgi gösterdi. Salonu tıklım tıklım dolduran her yaştan tiyatrosever genç oyuncuların performanslarını hayranlıkla izledi.

Amerikalı oyun yazarı Neil Simon'un Anton Çehov'un kısa oyunlarından ve öykülerinden yola çıkarak yazdığı oyunun yönetmenliğini ASEV Tiyatro Eğitmeni Sinem Simge Kılınç yaptı. Traji komik bir hikayeden oluşan oyunda; Ulaş Kılınç, Meltem Sarı, Berivan Konukçu, Efe Hakkı Sülek, Hilal Aytan, Nazik Akdoğan, Ömer Çağrı Yalçın, Sude Sabuncu, Irmak Targay, İbrahim Özer Deniz, Muhammed Emin Unay, Aylin Mert ve Reyhan Akça rol aldı. Yetenekleri ile profesyonel tiyatrocuları aratmayan Aliağalı genç oyuncular yaklaşık üç saat süren oyunda göz doldurdu. Genç tiyatrocular oyun sonunda tiyatroseverlerce ayakta alkışlandı.  

Genç oyuncuları gösterdikleri performanstan ötürü tebrik eden Aliağa Belediye Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmedali Özkurt, yönetmen Sinem Simge Kılınç’a teşekkür çiçeği takdim etti.

ASEV TİYATRO EĞİTMENİ SİNEM SİMGE KILINÇ: “TÜM OYUNCULARIMI AYRI AYRI KUTLUYORUM”

Geceli gündüzlü çalışmalar ile oyuna hazırlandıklarını belirten ASEV Tiyatro Eğitmeni Sinem Simge Kılınç ise, “Tüm oyuncularımı ayrı ayrı kutluyorum. Uzun süreli çalışmaların emeğini bu gece aldık. Aliağa’nın genç tiyatrocuları kusursuz bir oyunculuk örneği sundu. Salonu tıklım tıklım doldurarak bizi izleyen tüm izleyicilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78