• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 16 °C

Habaş Lisesi'nde Son Rötuşlar Yapılıyor

Habaş Lisesi'nde Son Rötuşlar Yapılıyor
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / İzmir’in Aliağa ilçesinde yapımı devam ‘Hamdi Başaran Teknik ve Eğitim Merkezi’nde son rötuşlar yapılıyor.
HAMDİ BAŞARAN TEKNİK VE EĞİTİM MERKEZİ’NDE SON RÖTUŞLAR YAPILIYOR
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
İzmir’in Aliağa ilçesinde yapımı devam ‘Hamdi Başaran Teknik ve Eğitim Merkezi’nde son rötuşlar yapılıyor. 
 
Aliağa Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi ‘nin(METEM) ilçedeki ihtiyaca cevap verememesi üzerine HABAŞ Demir Çelik A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Rüştü Başaran’ın yapımını üstlendiği ‘Hamdi Başaran Teknik ve Eğitim Merkezi’nin inşaat çalışmaları tamamlandı. İnşaat aşaması tamamlanan okulun çevre düzenlemelerinde de son aşamaya gelindi. 
 
ÇEVRE DÜZENLEMESİYLE DİKKAT ÇEKİYOR
Yaklaşık 20 Milyon TL’ye mal olan okul modern mimari yapısının yanısıra çevre düzenlemesiyle de dikkat çekiyor. 32 dönüm içerisinde 18 bin metre kare karelik alana inşa edilen okulun bahçesine bugüne kadar 2 bin 700 metre kare hazır çim, 49 farklı bitki türünden de toplam 3 bin 372 adet bitki dikildi. 
 
2015/2016 eğitim öğretim yılının ikinci dönemine yetiştirilmesi planlanan okul sahip olduğu derslik, laboratuvar, genel alt yapı olanakları ile sadece Aliağa’nın değil İzmir’in de sayılı okulları arasında yer alıyor. Okuldaki mevcut bölümlerin yanı sıra farklı mesleki bölümlerinin de açılması planlanıyor. Okulda verilecek olan nitelikli meslek eğitimi ile Aliağa’da ara eleman sıkıntısı yaşayan sektörlere rahat bir nefes aldıracak
 
‘Yap okulunu, yaşat adını’ kampanyası kapsamında yapılan okulda, 40 derslik,4 atölye, öğrenci yemekhanesi, 400 kişilik konferans salonu, basketbol ve futbol sahası, 400 kişilik de amfi tiyatro bulunacak. Yeni okul devreye girmesi ile birlikte 2 bin olan öğrenci sayı 2 bin 500 kişiye ulaşacak.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78