• BIST 8718.11
  • Altın 2246.928
  • Dolar 32.3334
  • Euro 35.1703
  • İzmir 8 °C

Polat Çetin: Taraftarımızın da Desteği İle O Sene Bu Sene Olacak

Polat Çetin: Taraftarımızın da Desteği İle O Sene Bu Sene Olacak
Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 9.grupta devreyi 30 puanla lider tamamlayan

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 9.grupta devreyi 30 puanla lider tamamlayan Aliağaspor FK’nın Teknik Sorumlusu Polat Çetin, sezonun ilk yarısı için değerlendirmelerde bulundu.

Aliağaspor FK, ligin ilk yarısında oynadığı 13 maçta 9 galibiyet 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. İlk yarı genelinde iyi bir grafik çizen sarı siyahlılar devreyi en yakın rakibi Vefaspor’un iki puan önünde kapattı. Şampiyonluğunun en iddialı takımı olarak gösterilen sarı siyahlılar, sezonu zirvede tamamlayarak adını üçüncü lige yazdırmak istiyor. 

Devre arası hazırlık çalışmaları için Antalya Side’de kampa giren Aliağaspor FK’nın başarılı çalıştırıcısı Polat Çetin, çekişmeli geçen sezonun ilk yarısını değerlendirdi.

“İKİNCİ YARIYA DAHA İYİ BİR TAKIM OLARAK BAŞLAYACAĞIZ”

Sezonun ilk yarısında takımın ve futbolcuların performansından genel olarak memnun kaldığını belirten Polat Çetin, “Birkaç maç dışında rakiplerimize hem oyun anlamında hem de skor olarak büyük üstünlük kurduk. Puan olarak da istatistikler açısından da ilk yarıyı lider bitirdik. Tabi ki eksiklerimiz var. Devre arası hazırlık çalışmalarında eksiklerimizi gidererek ikinci yarıya daha iyi bir takım olarak başlayacağız” dedi.

“LİGİN İKİNCİ YARISI DAHA DA ZOR GEÇECEK”

BAL’ın kuralları ve statü gereği zor bir lig olduğunu ifade eden Polat Çetin, “Zor bir grupta mücadele ediyoruz. Tavşanlı, Maltepe, Kütahya, Vefaspor gibi daha önce profesyonel liglerde ve PTT liginde mücadele etmiş, köklü, yarışma kültürüne sahip takımlarla mücadele ediyoruz. Bu açıdan baktığımızda ligin ikinci yarısı daha da zor geçecek. Rakiplerimiz transfer yaparak kadrolarını güçlendiriyorlar. İkinci yarıda ligden düşme ve şampiyonluk mücadelesi daha da belirgin olacağından hem deplasman şartları hem de mücadele ruhu ilk yarıya göre daha zorlayıcı olacak” dedi.

“BOZUK ZEMİNLERDE OYNADIĞIMIZ MAÇLARDA ZORLANDIK”

Ligde kolay maçın olmadığının altını çizen Polat Çetin, “Ligde pek çok zorlu maç oynadık. Bütün maçlarımız zor geçti. Tüm rakiplerimize saygı duyuyoruz. İlk yarıda yoğun yağış altında ve bozuk zeminlerde oynadığımız maçlarda zorlandık. Takımımızın kalitesi belli. Pasa dayalı bir oyun anlayışımız var. Bütün planlarımızı ve çalışmalarımızı bu anlayış ile yaptık. Ama kötü saha ve hava şartlarında bu planı uygulamak çok zor. Sonuç olarak ilk yarıda tüm maçlarımız zorlu geçti. En zorlandığımız maçlar kötü saha ve hava şartları altında oynadığımız maçlardı” dedi.

“TRANSFER SADECE TEKNİK EKİBİN İSTEMESİYLE OLMUYOR”

Devre arası transfer çalışmaları hakkında da bilgiler veren Polat Çetin, “Her antrenör takımın gücünü yükseltmek ister. Bu anlamda tabi ki bizde takımın gücünü arttıracak, mevcut kadrodaki oyuncularım yükünü hafifletecek kalitede oyuncu transferini düşünüyoruz. Transfer sadece teknik ekibin istemesiyle olmuyor. Bunun birde maddi ve yönetim boyutu var. Yönetimimizde uygun görürse transfer yapılabilir. Ama transfer yapamasak da bizim zaten kaliteli ve bu ligde tüm rakiplerle mücadele edebilecek bir oyuncu grubumuz var. Oyuncularıma olan güvenim sonsuz. Her şartta bu işi başarabilecek güce sahipler” dedi. 

“TARAFTARIMIZIN DA DESTEĞİ İLE O SENE BU SENE OLACAK”

Aliağa taraftarına ve yönetime sonsuz desteklerinden dolayı ekibi adına teşekkür eden Polat Çetin, “Ekip olarak bu şehirde yaşayan ve bu takımın taraftarı olan insanlarız. Bu nedenle taraftarımız ve Aliağa’da futbolla ilgilenen insanlarla bir bağımız var. Bizden beklentilerin farkındayız. Bu beklentileri karşılayabilmek, bize olan güvenlerini boşa çıkarmamak adına çok çalışıyoruz. Bu sene taraftar grubumuz Yeniçerilerin öncülüğünde ve onların yaptığı organizasyonlarla tribünde bizleri üst düzeyde motive ediyor. Ligin ilk maçından itibaren maçlara olan ilgi giderek arttı. Son maça kadar hiç kesilmeden devam etti. İkinci yarıda da bu desteğin artarak devam edeceğine inanıyorum. İnşallah taraftarımızın da desteği ile o sene bu sene olacak” dedi.

“ALİAĞA’YI ŞAMPİYON YAPARAK ADIMIZI ÜÇÜNCÜ LİGE YAZDIRACAĞIZ”

Hem takım içerisinde hem de şehirde şampiyonluk rüzgârlarının esmeye başladığını da dile getiren Polat Çetin, “Takım içerisinde hava gerçekten çok iyi. Sezon başında transferlerimizi yaparken hem futbol hem de karakter anlamında yüksek profilde oyuncularla anlaştık. Hepsi sorumluluklarının ve misyonlarının farkında. En küçüğünden en büyüğüne kadar tüm futbolcular şampiyonluğa inanmış durumda. Bu uğurda da çok çalışıyorlar. İnşallah ilk yarıdaki performanslarını ikinci yarıda da göstererek Aliağa’yı şampiyon yaparak adımızı üçüncü lige yazdıracağız ” dedi. /EGE BASIN GRUBU

aliagafk-polat-cetin-5.jpg

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ      www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ    www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ    www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ   www.yenisazan.com

SAĞLIK GAZETESİ

VİVA İNDİRİM GAZETESİ

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER          www.aliagahaber.com

ARASTA HABER         www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET            www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA   www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET        www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR     www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78