• BIST 8728.76
  • Altın 2241.165
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.1608
  • İzmir 8 °C

Şimşek, Aliağa’nın 3.Lig Özlemine Son Vereceğiz

Şimşek, Aliağa’nın 3.Lig Özlemine Son Vereceğiz
İzmir Süper Amatör Ligi’ni şampiyon tamamlayarak bir yıl aradan sonra Bölgesel Amatör Ligi’ne (BAL) yeniden merhaba diyen Aliağaspor FK, 2018/2019 futbol sezonuna hızlı bir başlangıç yapabilmek için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

ALİAĞA SPOR FK YÖNETİM KURULU BAŞKANI HAKAN ŞİMŞEK, “ALİAĞA’NIN 3.LİG ÖZLEMİNE SON VERECEĞİZ”

ŞİMŞEK, “BAL LİGİNİN ÜZERİNDE ÜST DÜZEY BİR TAKIM KURDUK”

İzmir Süper Amatör Ligi’ni şampiyon tamamlayarak bir yıl aradan sonra Bölgesel Amatör Ligi’ne (BAL) yeniden merhaba diyen Aliağaspor FK, 2018/2019 futbol sezonuna hızlı bir başlangıç yapabilmek için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Lige 3.lig parolası ile hazırlanan Aliağaspor FK Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Şimşek, BAL’ın en iddialı takımı olduklarını ve bu sene Aliağa’nın 3.lig özlemine son vereceklerini söyledi.  

Yeni sezonun kadrosunu oluşturmaya altı ay önce başladıklarını belirten Şimşek, “İzmir Süper Amatör Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi verdiğimiz dönemde aynı zamanda 2018-2019 sezonunun da kadro planlamasını yapmaya başlamıştık. Transfer döneminde ilk olarak geçtiğimiz sezon İzmir Süper Amatör Ligi’ni tek mağlubiyetle tamamlayan teknik ekibimizden Teknik Sorumlu Polat Çetin ve yardımcıları Yusuf Küçükakyüz, Serkan Ençetin, kaleci antrenörü Turgay Can ile sözleşme yeniledik. Bugün kadromuzda yer alan tüm futbolcuları da yakından izleyerek ve yaptığımız sıkı araştırmalar sonucunda kadromuza dâhil ettik. Transfer döneminde; Ödemiş Spor'dan orta saha oyuncusu Şafak Tiryaki, Adıyaman 1954'ten sol kanat oyuncusu 24 yaşındaki Arda Saltan, Salihli Spor'dan 26 yaşındaki sol bek Musa Yiğit, Edirne Spor'dan 27 yaşındaki kaleci Emir Korubeyi, Nijerya asıllı 22 yaşındaki kanat oyuncusu Billy Auto Michael, Edirne Spor'dan 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Yunus Namdar, Yeşilova Spor'dan Trinidad asıllı 24 yaşındaki forvet oyuncusu Quesi Jonathan Weston, Turgutlu Spor'dan kanat oyuncusu Ramazan Altıntepe, Bergama Spor'da sağ bek Berk Baran ve Silivri Spor'dan Güray Kula ile anlaştık. Yaptığımız transferler ile BAL liginin üzerinde üst düzey bir takım kurduk” dedi.

ALİAĞASPOR’DAN 15 GÜNLÜK BOLU KAMPI 
Hazırlık ve kamp dönemini çok iyi geçirdiklerini ifade eden Şimşek, “Yeni sezon hazırlıklarımız 26 Temmuz’da Aliağa’da başladı. Aliağa’da yapılan çalışmaların ardından Bolu’da 15 günlük bir kamp sürecimiz oldu. Bolu kampında beş tane hazırlık maçı yaptık. Hazırlık maçı yaptığımız takımlar arasında Türkiye Ziraat Kupası’nda mücadele eden takımlar da vardı. Takımın hazırlık maçlarındaki performansı ve oyuna olan hâkimiyeti bizleri mutlu etti. Hazırlıklarımız Aliağa’da yapacağımız antrenmanlar ve hazırlık maçları ile devam edecek” dedi.

ALİAĞASPOR FK YÖNETİM KURULU BAŞKANI HAKAN ŞİMŞEK: ÇOK KALİTELİ OYUNCULARI MAKUL ÜCRETLERLE TAKIMA KAZANDIRDIK”
BAL’ın zor bir lig olduğunun altını çizen Şimşek, “BAL’da bu sene 9’uncu grupta mücadele edeceğiz. Grubumuzda İstanbul, Kütahya, Kocaeli, Bilecik ve İzmir takımları yer alıyor. Grubumuzda son derece iddialı ve büyük bütçeler ile oluşturulan takımlar var. Takımımızı diğer takımlara nazaran çok büyük bir bütçe ile kurmadık. Ama daha makul ücretlerle takımımıza kazandırdık. Sezonu 22-23 Eylül tarihlerinde açacağız. İlk hafta karşılaşmasında Kütahya Çamlıcaspor’u sahamızda ağırlayacağız. BAL’da 11 grup var. Her grubun şampiyonu eşleşme usulü ile play off oynayacak. Play off turlarını geçen takımlar adını 3.lige yazdıracak” dedi.

“3.LİG BİZİM İÇİN SIÇRAMA NOKTASI OLACAK”
Her sene bir üst lige çıkmayı hedeflediklerini de sözlerine ekleyen Şimşek, şunları söyledi: “Bu sene BAL’da şampiyon olmayı ve 3.lige yükselmeyi arzu ediyoruz. Fakat 3.lig bizim için bir varış değil bir sıçrama noktası olacak. Her sene bir üst lige çıkarak Aliağa’yı hak ettiği profesyonel liglere kavuşturmak istiyoruz. Aliağa Belediye Başkanımız Sayın Serkan Acar da bunun için bize büyük destek veriyor. 3.lige yükseldiğimiz takdirde işimiz çok daha kolay olacak. Üst liglere çok daha rahat yükseleceğimize inanıyorum” // EGE BASIN GRUBU

aliaga-spor-hakan-simsek.jpg

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ         www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ        www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ       www.yenisazan.com

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER           www.aliagahaber.com

ARASTA HABER           www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET              www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA         www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET             www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR             www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78