• BIST 8986.16
  • Altın 2297.275
  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0665
  • İzmir 22 °C

Yeşilay İzmir’den, ‘Sağlık’ İçin Bisiklet Turu

Yeşilay İzmir’den, ‘Sağlık’ İçin Bisiklet Turu
Yeşilay İzmir Şubesi ile Bisikletliler Derneği işbirliğinde düzenlenen etkinlikte yüzlerce kişi, daha sağlıklı bir yaşam için pedalları çevirerek bağımlılıklara karşı farkındalık oluşturdu.

YEŞİLAY İZMİR’DEN, ‘SAĞLIK’ İÇİN BİSİKLET TURU

Yeşilay İzmir Şubesi ile Bisikletliler Derneği işbirliğinde düzenlenen etkinlikte yüzlerce kişi, daha sağlıklı bir yaşam için pedalları çevirerek bağımlılıklara karşı farkındalık oluşturdu. 50 şehirde eş zamanlı olarak saat 10:30’da start alan ve İzmirlilerin yoğun ilgi gösterdiği 9. Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu, Gündoğdu Meydanı’ndan başlayarak İnciraltı Kent Ormanı’nda son buldu. 

7’DEN 70’E YOĞUN İLGİ
Bağımlılıklardan uzak, sağlıklı bir yaşam için bu tür etkinliklerin önemli olduğunu belirten Yeşilay İzmir Şube Başkanı Ümit Ülkü “Bisiklet, 7’den 70’e herkese hitap eden bir spor. Gençlerin yanı sıra, çocuklar, kadınlar ve yaşlıların katılımı bizi oldukça memnun etti. Bu tür etkinliklerin kentimizde daha sık düzenlenmesi için çalışacağız. Katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

"KUTSAL BİR KONU"
Bağımlılıklarla mücadelenin kutsal bir konu olduğunu dile getiren Ümit Ülkü “Çünkü merkezinde insan var. Bir insana elinizi uzattığınızda ya da bir insana dokunduğunuzda, insanın sıkıntısını ve derdini paylaşıyorsunuz. Böylece bir problemini de çözmüş oluyorsunuz. Ben bu noktada tüm Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür ediyorum. Hep birlikte bu kentte güzel işler başaracağız.” diye konuştu. // EGE BASIN GRUBU

umit-ulku.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78