• BIST 10247.75
  • Altın 2400.636
  • Dolar 32.257
  • Euro 34.6756
  • İzmir 27 °C

Online Noterli Tercüme devri başladı

Online Noterli Tercüme devri başladı
ONLINE NOTERLİ TERCÜME DEVRİ BAŞLADI

Türkiye, Avrupa ve Ortadoğu ülkeleri başta olmak üzere tüm dünyaya markalı tercüme hizmeti sunan Protranslate.net, şirketlerin hayatını hızlandıran ve kolaylaştıran “online noter tasdikli tercüme” hazırlama hizmeti vermeye başladı.

 

Şirketler böylece tercüme edilen metinlerin noter tasdikini almak için fiziksel olarak noterde sıra beklemeyecek, Protranslate.net tasdik işlemini müşterileri adına anlaşmalı olduğu noterde gerçekleştirecek. Şirketler böylece zaman harcamayacak ve iki hizmeti birlikte Protranslate.net’ten alabilecek.

 

Türkiye’de 2014 yılında faaliyetlerine başlayan ve 40’tan fazla dilde online profesyonel tercüme hizmeti veren Protranslate.net şirketlerin tercüme ihtiyaçlarına uygun fayda yaratan çözümler sunmaya devam ediyor. Türkiye’de noter ücretini otomatik hesaplayansistem ilk kez Protranslate.net tarafından verilmeye başlandı.

 

Anında noterli tercüme için online teklif

Konusunda uzman tercümanlar ve deneyimli dil editörleri tarafından güvenilir tercüme hizmetleri sunduklarını belirten Protranslate.net Kurucu Ortağı Kerem Kalkancı, Protranslate.net hizmetlerini şirketlerin günümüzde ihtiyaç duyduğu kalitede ve hızda hayata geçirdiklerine dikkat çekti.

 

Kerem Kalkancı Protranslate.net’in yeni hizmeti olan noterli tercüme işlemlerinin tamamen online platform üzerinden sağlandığını aktararak, “Hem çeviri hem de noter tasdiki sürecini müşterilerimiz için yapıyoruz. Süreç belgelerin orijinalliği, noter nezdinde geçerlilik kazandıktan sonra başlıyor.Bu işlerin başlatılması sürecinin tamamen online bir şekilde web sitemiz üzerinden yapılmasını sağlayarak müşterilerimize tercümesi ve yeminli noter onayı yapılmış belgelerini ister online şekilde, istenilirse de kargo veya kurye ile ulaştırıyoruz.”

 

“Şirketler böylece hiç beklemeden anında teklif alarak belgelerinin tercüme sonrası noter ücretini de anında öğrenebiliyor ve işlemlerini başlatabiliyor. Müşterimizi noter ve tercüme firması ile ayrı ayrı uğraşmaktan kurtarıyoruz. Tek elden yönetilen iki süreç daha hızlı tamamlanıyor. Şirketlerin ve bireylerin yeminli tercümeye ek olarak noter tasdiği gereken tercüme ihtiyaçlarında hızla sonuca ulaşmasına katkıda bulunuyoruz.” dedi.

Aliağa  / Aliağa Haber / Aliağa Haberleri / Aliağa Gündem / İzmir / Yeni Vizyon Gazetesi 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78