• BIST 8975
  • Altın 2282.65
  • Dolar 32.2607
  • Euro 35.0338
  • İzmir 20 °C

Komedyen Yusuf Bilal Altıntaş’tan Kahkaha Tufanı

Komedyen Yusuf Bilal Altıntaş’tan Kahkaha Tufanı
Dünyaca ünlü video paylaşım sitesi Youtube’da milyonlara ulaşarak adını duyuran Yusuf Bilal Altıntaş, “Aliağa’da Komedi Festivali”nde sahne aldı.

KOMEDYEN YUSUF BİLAL ALTINTAŞ’TAN KAHKAHA TUFANI

Dünyaca ünlü video paylaşım sitesi Youtube’da milyonlara ulaşarak adını duyuran Yusuf Bilal Altıntaş, “Aliağa’da Komedi Festivali”nde sahne aldı. 

Aliağa Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Aliağa’da Komedi Festivali” tüm hızıyla devam ediyor. Birbirinden değerli komedyenlerin ağırlandığı Aliağa’da bu kez, Nam-ı Diğer Diyarbakırlı Stand Up’cı olarak da bilinen Yusuf Bilal Altıntaş, hayranlarıyla buluştu.

Yetenek Sizsiniz Türkiye’de yaptığı stand up gösterisiyle dikkatleri üzerine çeken ve Youtube’da milyonlara ulaşarak adını duyuran komedyen Yusuf Bilal Altıntaş, Aliağa Tüpraş Halk Eğitimi Merkezi’nde sahne aldı. Hareketli tarzıyla Doğu ile Batı arasında ki sosyal kültürel farkları karikatürize eden Altıntaş, yoğun ilgi gören gösteride izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi. Tek kişilik gösteriyi komedi severlerle birlikte izleyen Aliağa Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt, gecenin sonunda komedyen Yusuf Bilal Altıntaş’a teşekkür plaketi takdim etti.

KOMEDYEN YUSUF BİLAL ALTINTAŞ: “ALİAĞA’YA TEKRAR TEKRAR GELMEK İSTİYORUM”
Aliağa’nın mükemmel bir seyirciye sahip olduğunu belirten komedyen Yusuf Bilal Altıntaş, “Aliağa’ya ilk defa geldim. Gösterimiz bir saatten fazla sürdü. Bunun sebebi de tamamen seyircidir. Seyirci o kadar güldü ki oyun uzadı. Aliağa’da mükemmel bir seyirci var. Mükemmel bir kitle var. Her yaştan izleyici oyunumuzu keyifle seyretti. Çok eğlendim. Aliağa’ya tekrar tekrar gelmek istiyorum” dedi. // EGE BASIN GRUBU

aliagada-kahkaha-tufani-(3).jpg

aliaga-belediye-baskani-serkan-acar-foto-6-001.jpg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78