• BIST 9079.97
  • Altın 2321.592
  • Dolar 32.3302
  • Euro 34.9641
  • İzmir 17 °C

Ormanın Gücü 3 Mart’ta Aliağalı Çocuklarla Buluşacak

Ormanın Gücü 3 Mart’ta Aliağalı Çocuklarla Buluşacak
Aliağa Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında çocuklara özel olarak hazırlanan “Çocuklar İçin Tiyatro Pazarı” en eğlenceli aktivitelerle devam ediyor.

“ORMANIN GÜCÜ” 3 MART’TA ALİAĞALI ÇOCUKLARLA BULUŞACAK

ALİAĞA’DA HER PAZAR ÇOCUKLAR İÇİN TİYATRO VAR

Aliağa Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında çocuklara özel olarak hazırlanan “Çocuklar İçin Tiyatro Pazarı” en eğlenceli aktivitelerle devam ediyor. Çocukların doyasıya eğlendiği etkinliklerde bu hafta “Ormanın Gücü” isimli tiyatro oyunu da minik izleyicisi ile buluşacak.

SERKAN ACAR PROJELERİ https://www.facebook.com/serkanacarorg

Yılın her ayı gerçekleştirdiği kültür sanat etkinlikleriyle vatandaşların sosyal hayatına renk katan Aliağa Belediyesi, her pazar çocuklar için hazırladığı kültürel etkinliklerle de çocukları eğlencenin doruğuna çıkartıyor.  

Maviyle yeşili bir araya getiren sosyal donatı alanı Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanı’na kurulan ısıtmalı geçici gösteri merkezinde gerçekleştirilen etkinliklerde bu hafta “Ormanın Gücü” isimli tiyatro oyunu 13.30-15.00 seanslarında çocuklar için sahne alacak. 

3 Mart 2019 Pazar günü ücretsiz olarak tüm çocukların katılım göstereceği etkinlikler tiyatro oyunu ile de sınırlı kalmayacak. Tiyatronun yanı sıra çocukların büyük bir keyifle izlediği sihirbaz, animasyon gösterileri ve yüz boyama da çocuklara eğlenceli dakikalar yaşatacak. Oyun sonrasında çocuklara pamuk helva, süt ve kek ailelere ise çay ve su ikramları yapılacak.  // EGE BASIN GRUBU

aliaga-cocuklara-ozel-kultur-sanat-(4).jpgaliaga-belediye-baskani-serkan-acar-009.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78